In de Grote Kerk worden een tal van activiteiten gehouden.

Hier een kort overzicht, een uitgebreide beschrijving vindt u in de betreffende mappen

Open Grote Kerk

Inloop Grote Kerk

Concerten / Muziek
-  Concerten
-  Koor of muziek uitvoeringen/optredens

Nieuwsgierig naar de activiteiten van andere cultuurinstanties in Drachten/Smallingerland? Kijk op de volgende sites.

www.karmelklooster.nl

www.dgdrachten-ureterp.nl

www.slas.nl

www.smelneserfskip.nl

www.smallingerland.nl

www.pgdrachten.nl

www.bibliotheekdrachten.nl

www.museumdrachten.nl

Tien Geboden in onze actualiteit
Wij willen voorzichtig opstarten met een nieuwe gespreksgroep in 2017. Voorzichtig, omdat onze lijven broos zijn en de energie niet altijd voorspelbaar.
Zijn de Tien Geboden/Woorden al passé of is er nog een relatie met onze actualiteit? Welke associa-ties roepen ze bij ons op? Wij willen telkens een recent dagblad er op naslaan. Welke actualiteit sluit naadloos aan bij het betreffende gebod en wat schuurt ermee?
Het gebod/woord dat aan de orde komt is voor ons ook een verrassing: wij gaan per keer loten! En dan ter plekke de kranten er op doorvorsen. Om daarna met elkaar in gesprek te komen.
Voorlopig hebben wij drie data geprikt: 22 januari, 26 februari en 26 maart. Steeds op zondagmiddag dus, van 15.00 uur tot 17.00 uur (uiterlijk), in de Grote Kerk. Het tijdstip is misschien niet voor iedereen ideaal, maar avonden zijn voor ons geen optie i.v.m. bovengenoemde voorzichtigheid.
Hebt u/heb jij zin om mee te doen …… meld je dan aan bij één van onderstaande personen. Wij heb-ben er in elk geval veel zin in!
René en Marianne Romijn, Aukje de Bildt