Kerkdienst Grote Kerk elke zondag om 11 uur

Erediensten worden Videodiensten in de Protestantse Gemeente te Drachten.
Het dringende advies van de PKN zijn de online vieringen.
Het moderamen van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk te Drachten heeft met alle wijkvoorzitters besloten dit advies te volgen.

Daarnaast mogen koren ook geen gebruik meer maken van de kerk als zijnde een repetitieruimte. Ook de "Open kerk"activiteiten worden niet meer toegestaan. Voor activiteiten zoals vergaderingen, kinderclub etc. mag gebruik worden gemaakt van de kerk.
Bovenstaande betekend dat er in de Oase om 9.30 uur online-diensten worden belegd zonder kerkgangers.

Vieringen
De toelichting bij de vieringen vindt u voortaan in het kerkblad Geandewei bij Vieringen en Diensten of op de website van PGDrachten/Kerk/kerkdiensten.
Een liturgie voor de diensten vindt u op deze site onder Documenten en vervolgens Liturgieën of LINK LITURGIE

Er zijn weer diensten te volgen via kerkomroep.nl vanuit de Grote Kerk.
Meer informatie vindt u onder Vieringen en Diensten op de site van PGDrachten.
We hebben afgelopen zondag geëxperimenteerd met beeld en geluid, u kunt de dienst van 25 oktober alsnog bekijken via: https://youtu.be/rO_owVS35YM en natuurlijk beluisteren via kerkomroep.nl
Het experiment wordt herhaald op 1 november, wilt u 10:50 een link ontvangen, stuur een mail naar: tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet u ook niet de collectedoelen, dit kan via LINK COLLECTEN
Klik daarna op de datum die u ziet en vul de bedragen in bij de 3 collectes.