Er zijn voorlopig géén Vieringen vanuit de Grote Kerk, we hopen dat na de zomerperiode er mogelijkheden ontstaan om weer een kerkdienst te organiseren.

Eerste viering in de Grote Kerk
De eerste viering vanuit de Grote Kerk zal plaatsvinden op zondag 23 augustus, eerst nog zonder kerkgangers en te beluisteren op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11183 .
U kunt de liturgie krijgen door u aan te melden zoals in de nieuwsbrief is beschreven.

Vanaf 12 juli worden de diensten weer als gebruikelijk gehouden op de zondag om 09.30 uur in de Oase. Via de link KERKDIENST MET BEELD komt u op het YouTube-kanaal van de 'Protestantse Gemeente Drachten' waar de opgenomen diensten zijn  terug te zien en te beluisteren. Het is ook mogelijk via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11179

Datum Liturgie Overdenking
19 juli   mw. R. Koetje mw. R. Koetje
26 juli  ds. G. den Dikken  ds. G. den Dikken
 2 aug ds P. Smilde ds. P. Smilde
 9 aug ds. A.H. Boschma ds. A.H. Boschma
16 aug  ds. J. de Jong ds. J. de Jong

Collecte via de Kerkgeldapp op uw mobieltje. 
Klik hiervoor in de map kerkelijkbureau

Kerkdiensten in juli en augustus
Ik mag met u het goede nieuws delen dat er vanaf 1 juli weer 100 bezoekers in de kerk mogen komen. Wel zijn er allemaal maatregelen nodig om alles in goede banen te leiden. En wij moeten ons houden aan de “anderhalve meter. Maar wij zijn blij en dankbaar dat wij nu weer samen kunnen komen, ook al zijn de mogelijkheden beperkt en voelt het allemaal wat anders. Wij zien er naar uit om u weer te mogen verwelkomen.

U kunt zich aanmelden via deze link aanmelden voor de kerkdiensten. 
U krijgt dan een bevestiging via de mail dat u zich gemeld hebt, die mag u meenemen naar de kerk. Het voelt misschien omslachtig en lastig, maar het mag niet anders. De regels van het RIVM en PKN schrijven dit zo voor. Het is belangrijk om zo veilig mogelijk samen te komen.
Hebt u geen computer en wilt u graag naar de dienst komen, dan kunt u contact opnemen met  Aleid Bouma (tel. 520621). Zij regelt dan voor u een inschrijving.
Ondanks de beperkingen die er in de kerkdienst zijn, hoorde ik van de eerste bezoekers, dat zij het toch een verrijking vonden om weer echt bij de kerkdienst te kunnen zijn. Als alles goed gaat, dan willen wij na de vakantie de andere kerken ook weer openen voor de diensten en die zullen dan gewoon op zondag zijn.
Wij mogen dankbaar zijn voor de mogelijkheden die er weer zijn om zo samen te bouwen aan onze gemeente en gemeenschap.

Wij hebben ook nog dringend mensen nodig die bij de diensten in Oranje hesjes aanwijzingen willen geven (regisseurs). Als u mee wilt doen meldt u dan bij Karla Marinus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ik wens u allen goede en gezegende diensten toe,
Mede namens de werkgroep Exit Lockdown,
Ds. Anne Henk Boschma

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com