Dringend gastvrouwen en gastheren gevraagd
Het gaat goed met Inloophuis ‘t Centrum, waar bezoekers al bijna negen jaar wekelijks op zaterdagmiddag terecht kunnen voor een kopje koffie, een praatje en een spelletje. Tevens wordt er twee keer in de maand een warme maaltijd geserveerd. Helaas moesten enkele gastvrouwen bedanken om persoonlijke redenen. Om dit goede werk te kunnen voortzetten, zou het mooi zijn, als het aantal gastvrouwen en gastheren kon worden uitgebreid. We maken het elkaar wat gemakkelijker en kunnen onze bezoekers goed blijven ontvangen.
Dus als u het leuk vindt om enkele keren in het jaar op een zaterdagmiddag als gastvrouw of gastheer te fungeren van Inloophuis ‘t Centrum, neemt u dan contact op met een van de onderstaande personen. Ook als u eerst meer informatie wilt. Wellicht kent u ook iemand in uw omgeving die dit leuk vindt om te doen. Samen kunnen we ervoor zorgen, dat de bezoekers warm welkom blijven in het inloophuis.
Inloophuis ’t Centrum is gevestigd in de achterzaal van de Grote Kerk aan de Drift hoek Zuidkade in Drachten
Open elke zaterdagmiddag open van 14-17 uur, bij een maaltijd tot 19.00 uur.
René Klaassen, T 06-11223372, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anna vd Meer, T 06-18462427, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com